dinsdag 16 januari 2018

Carter en Sutherland spreken op MPJC 2012

Het Mediapark Jaarcongres (MPJC), dat dit jaar op 21 juni voor de vijfde keer plaatsvindt, haalt een aantal internationale topsprekers naar Nederland: Gary Carter, COO van FremantleMedia, bekend van Idols, X-Factor en Boer zoekt Vrouw, zal een keynote speech verzorgen. Ook reclameman Rory Sutherland, vice-chairman van Ogilvy London, levert een bijdrage aan het programma. Daarnaast is top van de Nederlandse media industrie aanwezig.

Op het MPJC, dat dé ontmoetingsplek is voor de (cross)media sector, wordt aandacht besteed aan actuele mediaontwikkelingen in Nederland, prominenten uit de industrie komen aan het woord en innovatieve bedrijven presenteren hun diensten. Tijdens deze lustrumeditie worden veranderingen in de mediawereld uitgelicht. Onder meer de verschuivingen in mediagebruik worden besproken en hoe omroepen en uitgevers met de nieuwe mogelijkheden omgaan. Welke kansen zijn er voor Nederlandse ondernemers?

Op het programma staat onder meer:
Keynote speeches van Gary Carter en Rory Sutherland
Interview met NPO voorzitter Henk Hagoort
Een preview op de sportzomer door Lara Ankersmit (NOS)
Willemijn Maas (AVRO) over de samenwerking tussen uitgevers en omroepen
Ons leven met schermen door Russell Davies (Wired)
Dagan Cohen (Upload Cinema) over ‘curated tv’
Pitches van jonge Nederlandse media ondernemingen

Voor meer informatie over het programma en de inschrijvingen, zie www.mediaparkjaarcongres.nl, of volg het congres via Facebook of Twitter.

Bron: iMMovator

Bericht delen