Gallyon van Vessem presenteert 5 Uur Live
vrijdag 6 december 2019

Gallyon van Vessem presenteert 5 Uur Live

Gallyon van Vessem gaat vanaf januari het programma 5 Uur Live bij RTL 4 presenteren. De presentatrice die onlangs gedwongen afscheid nam bij Hart van Nederland op SBS6, vertelt aan RTL Boulevard dat ze samen gaat werken met Daphne Bunskoek.

“Het waren rumoerige tijden, ik moest natuurlijk even bijkomen van wat er allemaal is gebeurd”, zegt Van Vessem. Ze meldt dat er al enkele deuren zijn opengegaan in de afgelopen weken, waaronder de presentatieklus bij 5 Uur Live. “Samen met Daphne Bunskoek, dan ben ik dus co-host en dat vind ik onwijs eervol. Ik ben een heel blij mens”, aldus de vijftigjarige presentatrice.

Begin oktober bevestigde SBS dat het vertrek van Van Vessem onderdeel is van hervormingen bij Hart van Nederland. Er ontstond ophef toen John de Mol, eigenaar van Talpa, sprak over de ‘houdbaarheidsdatum’ van de presentatrices van het programma. Van Vessem zei later echter dat De Mol het recht had om de samenwerking te beëindigen en stelde dat haar leeftijd nooit als reden is opgegeven.

Van Vessem begon in 1995 met de presentatie van Hart van Nederland. In 1997 verliet ze SBS6 tijdelijk, maar in 2004 keerde ze weer terug bij het nieuwsprogramma.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen