dinsdag 16 januari 2018

Gaby Blaaser in vijftiende seizoen Campinglife

Kamperen is nog steeds populair: meer dan drie miljoen Nederlanders kamperen, waarvan 2,3 miljoen in het buitenland. Liefhebbers kunnen hun hart weer ophalen, want het RTL-kampeer en reisprogramma Campinglife start zaterdag 12 december aan het vijftiende seizoen.

Sander Janson, die er vanaf de start van Campinglife bij is, heeft deze reeks een nieuwe aanwinst aan zijn zijde. GTST-actrice Gaby Blaaser is de opvolger van Yvonne Coldeweijer.

Blaaser is de zevende presentator die naast Sander voor Campinglife door Europa mag reizen. Voor haar waren dat Yvonne Coldeweijer, Gigi Ravelli, René Pluijm, Jessica Mendels, Marit van Bohemen en Corine Boon. Blaaser is sinds eind 2014 te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden en is daarnaast vooral bekend van de kindersoap SpangaS en Zeg ‘ns Aaa. Verder speelde zij een gastrol in de serie Flikken Maastricht.

Dit seizoen bezoekt het duo verschillende campings in onder andere Italië, Frankrijk en Kroatië. Dit jaar heeft het programma voor het eerst gebruik gemaakt van een drone waardoor de kijker nog meer van de omgeving ziet.

Uitzending: vanaf zaterdag 12 december van 18.55 tot 19.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen