dinsdag 16 januari 2018

Frozen Planet best gewaardeerde programma 2011

De Evangelische Omroep is drie keer vertegenwoordigd in de top 10 van best gewaardeerde programma’s in 2011 van de publieke omroep. Uit het overzicht van Stichting KijkOnderzoek bijkt dat het Nederlandse publiek het succes van de natuurserie Frozen Planet bekroont met een eerste plaats. De omroep is blij met de waardering voor haar programma’s.

Met kijkcijfers van tegen de twee miljoen is Frozen Planet een groot succes voor de EO. De serie was op 13 december zelfs het best bekeken programma van de avond. De omroep brak hiermee haar eigen kijkcijferrecord, wat op naam stond van het programma Het Familiediner.

Dat het publiek natuurseries waardeert, blijkt uit het feit dat ook de series Planet Earth (plaats 3) en Life (plaats 6) in de top 10 van best gewaardeerde programma’s voorkomen. Niet alleen de natuurseries werden goed bekeken. Het live-evenement The Passion wist bijna een miljoen mensen aan de buis te kluisteren en ook Het Familiediner scoorde goed met gemiddeld 1,5 miljoen kijkers.

Bron: EO

Bericht delen