Frits Sissing presenteert jubileumeditie Musical Awards
vrijdag 18 maart 2022

Frits Sissing presenteert jubileumeditie Musical Awards

Het Musical Awards Gala vindt dit jaar voor de 20e keer plaats en dit wordt feestelijk gevierd op donderdag 28 april in RTM Stage, de grote theaterzaal van Rotterdam Ahoy.

Na twee jaar afwezigheid keert het gala terug met een speciale jubileumeditie: 20 Jaar Musical Awards – The Greatest Show. Tijdens deze extra bijzondere live show blikt musical connaisseur Frits Sissing, als gastheer van de avond, terug op de afgelopen edities van het gala. Er zijn unieke optredens te zien die speciaal voor dit jubileumgala zijn gemaakt en uiteraard worden de Musical Awards voor het huidige theaterseizoen uitgereikt.

Sissing verheugt zich om deze speciale jubileumeditie te presenteren: “Een jubileumeditie moet groots gevierd worden. Hoe bijzonder is het dat we daarom weer terugkeren naar Rotterdam, waar het ooit begon. Nu de theaters weer open zijn en het Nederlandse publiek weer kan genieten van de grote diversiteit aan musicals, zetten we tijdens 20 Jaar Musical Awards – The Greatest Show het genre uitgebreid in het zonnetje. Glitter en glamour, het wordt een feestelijke editie. Ik kijk er zeer naar uit.”

20 Jaar Musical Awards – The Greatest Show is op donderdag 28 april te zien bij AVROTROS om 20.35 uur op NPO 1.

Geschiedenis Musical Awards
De Musical Awards werden in 2000 voor het eerst in het leven geroepen door de Stichting Musical Awards met als doel jaarlijks een aantal prijzen toe te kennen aan personen die in het desbetreffende theaterseizoen een buitengewone prestatie hebben geleverd in een musical. De AVRO zond de registratie van het glamour event zes keer uit, van 2005 tot en met 2010. Van 2015 tot en met 2020 is het gala vervolgens uitgezonden door AVROTROS.

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Ruud Baan/AVROTROS

Bericht delen