FOX Sports introduceert 'player cam'
dinsdag 20 februari 2018

FOX Sports introduceert 'player cam'

FOX Sports zet tijdens de bekerkraker Feyenoord – PSV een speciale camera in om de wedstrijd aan de hand van één speler op het veld in beeld te brengen. Met de ‘player cam’ worden de acties van deze speler constant gevolgd. De beelden zijn komende woensdagavond live te zien op FOX Sports 5.

De kwartfinale in de KNVB Beker tussen Feyenoord en PSV is woensdag op de gebruikelijke wijze te zien op FOX Sports 1. De ‘player cam’ wordt als extra service op FOX Sports 5 uitgezonden in een ‘splitscreen’, in combinatie met de reguliere wedstrijdbeelden.

Welke speler door de ‘player cam’ wordt gevolgd, bepaalt het publiek. Tot en met woensdagavond 18.00 uur kan men stemmen op www.foxsports.nl , waar vervolgens ook de uitslag bekend wordt gemaakt.

“Innovatie is een speerpunt van FOX Sports,” zegt Henk van Meerkerk, hoofd productie bij de sportzender. “Of het nu gaat om een ‘player cam’, een uniek shot of een virtuele live registratie, we zijn altijd op zoek naar manieren om de kijker nog meer ‘erbij’ te laten zijn. Innoveren betekent ook dat je soms moet experimenteren en de ‘player cam’ die we woensdag introduceren is daar een voorbeeld van.”

Alle kwartfinales van de KNVB Beker zijn deze week live te zien op FOX Sports, met woensdag om 20.45 uur de topper tussen Feyenoord en PSV vanuit De Kuip.

Bron: FOX Sports/BM

Bericht delen