woensdag 17 januari 2018

Fox sports gaat Kiki Bertens sponsoren

FOX Sports gaat Kiki Bertens sponsoren. De komende tweeënhalf jaar prijkt de naam van de sportzender op het shirt van Nederlands beste tennisster. Bertens gaat voor FOX Sports een vlog bijhouden met exclusieve ‘achter de schermen’ beelden van haar belevenissen tijdens de WTA Tour.

Bertens: “Ik ben enorm blij dat ik de komende tweeënhalf jaar intensief samenwerk met FOX Sports. Mede dankzij hun steun kan ik me volledig op mijn sportieve ambities focussen, een absolute voorwaarde om op succesvolle wijze topsport te kunnen bedrijven. Vanaf 2017 is ook de volledige WTA Tour live te zien op FOX Sports. In aanloop daarnaar toe vind ik het leuk om per direct samen met FOX Sports unieke content te maken en te delen om zo de fans een inkijkje te bieden in mijn leven als tennisster on tour.”

John van Lottum, Director Brand Partnerships FOX Sports: ”Kiki heeft in Parijs laten zien wat vele kenners al langer weten. Ze heeft het talent, de kracht maar vooral de juiste instelling om de top te bereiken. Ze is daarmee een aansprekend rolmodel voor de Nederlandse tennisjeugd. FOX Sports wil haar graag steunen en een bijdrage leveren in het creëren van de juiste voorwaarden om haar ambities waar te kunnen maken. We zijn trots en blij dat FOX Sports als onderdeel daarvan vanaf vandaag op haar shirt prijkt en wensen Kiki heel veel succes tijdens én na Wimbledon.”

Als onderdeel van de samenwerking gaat Bertens voor FOX Sports een exclusief vlog onderhouden. Hierin biedt ze een kijkje in haar wereld tijdens alle toernooien die ze speelt. Tevens worden er in samenwerking met FOX Sports bijzondere tennis clinics georganiseerd.

Wimbledon begint aanstaande maandag. FOX Sports doet de komende twee weken op 11 kanalen live verslag van het meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld. Dagelijks vanaf 13:00 begint de zender op FOX Sports 1 en FOX Sports 2 met Studio Wimbledon, afwisselend gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten, Helene Hendriks en Carrie ten Napel. Zij ontvangen een keur aan gasten uit de tenniswereld. Pascal Kamperman en Jacco Eltingh zijn ter plaatse in Londen voor het laatste nieuws en reportages.

Komend weekend wordt bekend tegen wie Kiki Bertens het in de eerste ronde opneemt in haar eerste officiële wedstrijd na het succesvolle optreden tijdens Roland Garros. Daarin reikte zij tot de halve finale, waarin Serena Williams te sterk was.

Bron: FOX Sports/Broadcast Magazine

Bericht delen