FOX Sports 1 in basispakket KPN
dinsdag 23 juli 2019

FOX Sports 1 in basispakket KPN

Vanaf dinsdag ontvangen alle tv-klanten van KPN de zender FOX Sports 1 in hun basispakket. FOX Sports 1 biedt een selectie van de beste FOX Sports-programma’s en live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. De zender is vanaf nu gratis te zien voor alle tv-klanten van KPN, XS4All en Telfort op kanaal 14.

FOX Sports 1 trapt het nieuwe voetbalseizoen af met het duel om de Johan Cruijff Schaal op zaterdag 27 juli om 18.00 uur. Er staat dan meteen een topper op het programma: Ajax – PSV. De Eredivisie begint op vrijdag 2 augustus met de wedstrijd PEC Zwolle – Willem II. Op vrijdag trapt FOX Sports 1 het weekend af met een schakelkanaal, met alle live hoogtepunten van die avond uit de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en Bundesliga.

KPN laat verder weten dat de betaalde zenders FOX Sports 2 en 3 met de internationale sportzenders FOX Sports 4, 5 en 6 worden samengevoegd tot één zenderpakket. Dit pakket kost 12,99 euro per maand.

FOX Sports 1 zal niet alle wedstrijden van Ajax, PSV en Feyenoord gaan vertonen, zodat kijkers die dat niet willen missen het aanvullende abonnement moeten afsluiten en meer geld per maand kwijt zijn.

Bron: FOX Sports/BM

Bericht delen