Foute Vriendinnen vanaf 10 mei bij RTL 5
maandag 19 maart 2018

Foute Vriendinnen vanaf 10 mei bij RTL 5

Na het succes van de komedie Foute Vrienden, waarbij de echte vrienden Pim Muda, Albert Jan van Rees, Pepijn Gunneweg, Leo Alkemade en Tim Kamps elkaar flink te grazen nemen, is het nu tijd voor de female-versie: Foute Vriendinnen.

Na het voorlopige einde van De Luizenmoeder, hoeft niemand Ilse Warringa (Juf Ank) lang te missen, want zij is één van de Foute Vriendinnen. Vanaf donderdag 10 mei, pranken zij en vier anderen elkaar en komen daardoor terecht in de meest gênante situaties. Wie haar vriendinnen zijn, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Het programma Foute Vrienden is wereldwijd te zien onder de naam Impractical Jokers en is populair. Nederland is het eerste land dat met een vrouwenversie komt.

Het format is gelijk aan dat van Foute Vrienden. De knettergekke vriendinnen worden samen in alledaagse omstandigheden gebracht, waarbij een van hen een oortje in krijgt. Via het oortje fluisteren de anderen haar de gekste dingen in, die zij moet zeggen tegen nietsvermoedende mensen.

De opdrachten gaan vaak behoorlijk over de schreef waardoor zij enorm voor het blok gezet worden. Opdrachten niet goed uitvoeren, betekent namelijk een passende straf en daar wil iedereen ver vandaan blijven. Een verborgen camera registreert de uiteenlopende reacties op de grappige, gewaagde en gênante opmerkingen.

Wie van het stel durft alles te roepen tegen klanten en bezoekers en zet zichzelf hiermee het meest voor schut? En wie krijgt de meeste duimpjes naar beneden en wordt gestraft?

Foute Vriendinnen wordt geproduceerd door BlazHoffski Productions BV.

Uitzending: vanaf donderdag 10 mei om 21.30 uur bij RTL 5.|

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen