Formule 1 seizoen 2023 uit de startblokken op Viaplay
vrijdag 3 februari 2023

Formule 1 seizoen 2023 uit de startblokken op Viaplay

Nog een paar weken en dan barst de strijd om de Formule 1-wereldtitel weer los. En het belooft een prachtig seizoen te worden voor de Nederlandse fans. Naast wereldkampioen Max Verstappen staat er dit jaar nog een landgenoot op de grid. Nyck de Vries maakt zijn officiële F1-debuut bij het team van Alpha Tauri.

Het seizoen kent maar liefst 23 races, waaronder uiteraard de Dutch GP in Zandvoort en een fonkelnieuwe race door de straten van Las Vegas. Op zondag 5 maart staat de eerste Grand Prix in Bahrein op de agenda. De komende weken brengt Viaplay je alvast in de stemming.

Red Bull Racing Launch
Vrijdag is het tijd voor de Red Bull Racing Launch. Het team van Max Verstappen showt in het hart van New York de nieuwe bolide voor het seizoen 2023. Dat is 3 februari vanaf 15.00 uur live te zien op Viaplay.

Shakedown: Red Bull Racing Launch 2023
Amber Brantsen kijkt in een speciale aflevering van Shakedown terug op de Launch van Red Bull Racing. Zij doet dit samen met analisten Tom Coronel en Ernest Knoors. Daarnaast blikken zij ook vooruit op het aankomende seizoen. Commentator Nelson Valkenburg is in New York voor interviews met onder andere Max Verstappen, Sergio Perez en teambaas Christian Horner. 3 februari vanaf 20.30 uur live te zien op Viaplay.

Testdagen Bahrein
Wil je echt geen rondje van de nieuwe F1-auto’s missen dan zit je goed bij Viaplay. Vanaf 23 februari kan je drie dagen live genieten van de nieuwe auto’s. Vanaf 08.00 uur ’s ochtends tot vlak voor etenstijd zit je op de eerste rij. Presentatrice Amber Brantsen en verschillende analisten onder wie Giedo van de Garde en Tom Coronel praten je tussendoor bij over nieuwe ontwikkelingen, verwachtingen en uiteraard over Max Verstappen en Nyck de Vries. Dat is 23, 24 en 25 februari van 08.00 uur – 17.30 uur te zien op Viaplay.

Bron: Viaplauy/BM

Bericht delen