dinsdag 16 januari 2018

Floortje Dessing wil aan de slag bij VARA

Floortje Dessing wil stoppen met het programma 3 Op Reis van BNN. Ze vindt het programma te oppervlakkig. Ze ziet meer toekomst voor Floortje naar het Einde van de Wereld. Dat programma, uitgezonden op Nederland 1, scoorde uitstekende kijkcijfers. Er keken gemiddeld ruim 1,8 miljoen mensen naar de uitzendingen.

“Het zou heel goed kunnen dat dit mijn laatste seizoen van 3 Op Reis is, na 15 jaar”, zegt ze in het AD. “Het is ook mogelijk dat ik stop bij BNN, omdat ik vind dat ik daar te oud voor geworden ben. En dat ik doorgroei naar een omroep die meer bij mijn leeftijd past.”

Over Floortje naar het Einde van de Wereld zegt zij: “Ik kan daar meer de diepte in, langer interviewen. Het is journalistieker. Ik ben heel erg toe aan iets nieuws en die weg ben ik nu ingeslagen. Ik wil naar een omroep die meer bij mijn leeftijd past. En waar ik mijn ambities meer tot hun recht kan laten komen.”

Dat zou de VARA kunnen zijn, de partner van BNN. “Dat is een logische gedachte, want het is nu één bedrijf met twee verschillende merken. Maar het is puur gebaseerd op mijn leeftijd en het feit dat BNN een jongerenomroep is. Ik voel me er zeker geen gezapige veertiger en er is vanuit BNN helemaal geen druk om weg te moeten. Integendeel zelfs. Ik vind het vooral zelf.”

Bron: AD/Broadcast Magazine

Bericht delen