Finale Wie is de Mol trekt 3.227.000 kijkers
zondag 11 maart 2018

Finale Wie is de Mol trekt 3.227.000 kijkers

De live-finale van Wie is de Mol op NPO 1 heeft zaterdag 3.227.000 kijkers getrokken. De uitzending voert daarmee royaal de Top 25 van zaterdag aan, zo blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het achttiende seizoen van Wie is de Mol begon dit jaar op zaterdag 6 januari. Jan Versteegh, Olcay Gulsen en Ruben Hein waren de laatste drie overgebleven kandidaten van het spelprogramma. Tv-maker Jan Versteegh bleek de Mol te zijn. Alleen Ruben Hein verdacht hem en mag daarom met de geldpot van 17.750 euro naar huis.

Het achttiende seizoen speelde zich af in Georgië, al begon het spel daar niet. In de eerste aflevering werd duidelijk dat de deelnemers in tweetallen over vijf landen verdeeld waren. Zij startten in Rusland, Armenië, Oekraïne, Kazachstan en Azerbeidzjan.

Naast de grote finale van Wie is de Mol in het Vondelpark in Amsterdam, was de laatste aflevering ook live op het grote scherm te zien in een aantal VUE-bioscopen.

Op zaterdag 17 maart is er een Wie is de Mol-fandag. Die vindt plaats in het gebouw van AVROTROS in Hilversum. Liefhebbers kunnen vragen stellen aan Art Rooijakkers en de kandidaten en er worden exclusieve veilingitems van het programma aangeboden. De dag begint om 13.00 uur.

Vorig jaar zagen iets minder dan drie miljoen mensen hoe toenmalig mol Thomas Cammaert zich bekendmaakte. Alleen de slotuitzending van het vijftiende seizoen, drie jaar geleden, was met een score van 3,4 miljoen kijkers nog meer in trek.

Bron: BM

Bericht delen