Finale Heel Holland Bakt op 5 februari
maandag 30 januari 2023

Finale Heel Holland Bakt op 5 februari

Een verrassende wending tijdens de halve finale van Heel Holland Bakt. Wie moest op de valreep de Heel Holland Bakt-tent verlaten? Het avontuur stopte zondag 29 januari voor niemand! Oftewel: dit jubileumseizoen staan vier bakkers in de finale, die strijden om de begeerde titel: de Beste Thuisbakker van Nederland.

De halve finale trok op 29 januari 2.841.000 kijkers. Op zondag 5 februari zien we accountmanager Amel, tegelzetter Jan, digital marketeer Mercedes en management-assistent Zineb. In de finale gaan de overgebleven kandidaten tot het uiterste om er met de winst vandoor te gaan.

De slingers hangen al in de tent, maar het is nog geen tijd voor feest. De bakkers moeten namelijk aan de slag met de technische opdracht: een teckel van chocolade. Het allerlaatste baksel in de tent is een waar spektakelstuk: een grote taart waarbij diverse technieken worden toegepast. Wie wordt de Beste Thuisbakker van Nederland? Bekijk hier alvast de eerste beelden.

De finale-uitzending is zondag 5 februari om 20.30 uur te zien bij MAX op NPO 1. De presentatie is in handen van André van Duin en de juryleden zijn Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Elvin Boer/MAX

Bericht delen