woensdag 17 januari 2018

Film1 in een nieuw jasje

Film1 lanceert op 1 september een nieuwe look and feel. De vijf reclamevrije kanalen, website en app worden in een nieuw jasje gestoken. De zenders Film1 Comedy & Kids en Film1 Spotlight worden omgedoopt tot Film1 Family en Film1 Drama.

Film1 wordt bovendien onder de aandacht gebracht in een nieuwe tv-campagne die ook vanaf september is te zien. Op het etalagekanaal Film1 Première is het nieuwste en beste wat er op filmgebied te krijgen is te zien, met wekelijks de laatste premières. Vanaf september lanceert Film1 MegaWeekends met iedere vrijdag, zaterdag en zondag grote filmpremières. Elke zaterdag een blockbuster en elke zondag een familiefilm.

In september en oktober worden tijdens de MegaWeekends onder andere de televisiepremières verwacht van releases als Tarantino’s The Hateful Eight, de nieuwste James Bondfilm SpectreThe Hunger Games: Mockingjay Part 2 met een hoofdrol voor Jennifer Lawrence, Stallone’s Creed en films van Nederlandse bodem als Bon Bini Holland enFashion Chicks.

Andere zenders van Film 1 zijn Film1 Action, Film1 Family, Film1 Drama en Film1 Sundance, het kanaal voor alternatieve, onafhankelijke kwaliteitsfilms, concertregistraties en series. De filmservice is beschikbaar via 17 kabelmaatschappijen, IPTV providers en in de Film1-app. Via de app  zijn meer dan 400 titels beschikbaar.

Bron: Film1/Broadcast Magazine

 

Bericht delen