Feyenoord massaal bekeken via RTV Rijnmond
woensdag 25 april 2018

Feyenoord massaal bekeken via RTV Rijnmond

De bekerfinale en de huldiging van Feyenoord zijn afgelopen weekend massaal bekeken via RTV Rijnmond. Opvallend was de kijktijd online: 2.064.534 minuten in totaal. RTV Rijnmond kiest steeds vaker voor een cross mediale aanpak tijdens grote evenementen.

Behalve tv en radio kon het publiek alles rond de bekerfinale en de huldiging volgen via andere kanalen van RTV Rijnmond. Nieuwsberichten, audio, video, live radio en live tv werden integraal uitgezonden via rijnmond.nl, de app, Facebook, Twitter en Instagram. Het aantal views op de diverse platformen was ruim 1,25 miljoen. Alle videocontent in totaal zorgde voor 2.064.534 minuten aan kijktijd online.

Ruim vierhonderdduizend mensen hebben via TV Rijnmond kunnen meegenieten van de bekerfinale en de huldiging van het voetbalteam. Dit zijn vier keer zoveel kijkers meer dan op een reguliere zondag en maandag. TV Rijnmond begon zondag om vijf uur met een extra lange FC Rijnmond met als studiogasten de oud-Feyenoorders Danny Buijs en Harry van der Laan. Tussendoor werd geschakeld met het centrum van Rotterdam waar duizenden Feyenoord-supporters het duel via schermen volgden.

Vanaf zes uur was RTV Rijnmond er zowel via radio als tv live bij met het overbekende enthousiaste live verslag van verslaggevers Dennis van Eersel en Sinclair Bischop. Voor de mensen die niet naar de Kuip konden gaan of geen vrij kregen op maandagmiddag bood RTV Rijnmond haar kijkers de mogelijkheid live mee te genieten van het grandioze feest in de Kuip.

Bron: RTV Rijnmond/BM

Bericht delen