dinsdag 16 januari 2018

Ferry Maat maakt Soulshow op Arrow Jazz FM

De Soulshow van Ferry Maat keert vanaf vrijdag 22 april terug op de radio. Arrow Jazz FM zendt op vrijdag tussen 21.00 en 22.00 uur het programma uit.

Ferry Maat: “Na mijn vertrek bij Radio Veronica had ik al aangegeven dat dit niet het einde van mijn radiocarrière zou zijn. Ik ben heel blij dat ik mijn kindje nu bij Arrow Jazz FM ondergebracht heb. Volgend jaar is het veertig jaar geleden dat de eerste aflevering van de Soulshow uitgezonden werd en nog steeds zijn er heel veel fans.”

Arrow Jazz FM werd vorig jaar overgenomen door Exceed Jazz dat onderdeel is van Conclusion. Exceed Jazz wil het platform voor jazz en aanverwante muziek creeren in Nederland. Jan Willem Klein Willink, directeur Exceed Jazz: “De Soulshow is een feest van herkenning voor onze luisteraars en ik vind het dan ook geweldig de Soulshow te kunnen laten horen op Arrow Jazz Fm.”

Maat stopte in oktober 2010 met radio maken bij Radio Veronica. De reden was dat format van Veronica steeds meer ging opschuiven richting de 2000’s. Hij zei toen: “Dan moet je het toch overlaten aan een jongere generatie dj’s vind ik.” Eerder stopte hij al met de Soulshow bij de zender.

Bron: Radiofreak

Bericht delen