Ferry Doedens en Stephanie Tency maken Williwood op Wielen voor RTL 4
vrijdag 26 maart 2021

Ferry Doedens en Stephanie Tency maken Williwood op Wielen voor RTL 4

Acteur, zanger en presentator Ferry Doedens en voormalig Miss Nederland en sidekick van Rad van Fortuin Stephanie Tency gaan samen een reisprogramma maken over Curaçao met als titel Williwood op Wielen.

Begin mei reizen ze af naar het Caribische eiland om daar filmopnames te maken. Het televisieprogramma zal vanaf 23 oktober te zien zijn bij RTL 4.

Met een opvallende gekleurde Williwood wagen maken ze een road trip over het eiland. Curaçao is een geliefde vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Ferry Doedens en Stephanie Tency willen weten hoe het voor Nederlanders is om op het eiland te wonen en te ondernemen. De kijker word meegenomen naar alle toffe plekken op Curaçao waar je als vakantieganger naartoe moet gaan. Ze laten je de beste resorts zien, bezoeken de restaurants waar je het lekkerste kunt eten en ontdekken de leukste bezienswaardigheden.

Met dit programma willen zij mensen laten meegenieten van heerlijke vakantiebeelden. De wereld staat al een tijdje stil en veel mensen zijn inmiddels ruim een jaar niet op vakantie geweest en staan te popelen om hun koffer weer eens te pakken en naar het buitenland te vliegen.

Het programma wordt geproduceerd door Tency Productions, het bedrijf van Stephanie Tency.

Bron: Instagram/BM
Foto: Otto van den Toorn

Bericht delen