dinsdag 16 januari 2018

Ferry Corsten naar SLAM!FM

Ferry Corsten is vanaf 4 maart iedere vrijdag van 22.00 tot 23.00 uur te horen op SLAM!FM met zijn radioshow Corsten’s Countdown. Deze show wordt wereldwijd in meer dan 35 landen uitgezonden en SLAM!FM wordt vanaf maart de Nederlandse thuisbasis.

Corsten’s Countdown is een radioshow waar wekelijks de allernieuwste dance tracks te horen zijn, gekozen door Ferry Corsten. Daarnaast is de show interactief: Luisteraars kunnen via de Facebook Fanpage laten weten welke tracks uit de show zij het allerbeste vinden. De tien meest populaire tracks zijn dan iedere laatste show van de maand te horen.

Ferry Corsten: “Ik verheug me erg op de samenwerking met SLAM!FM. Mijn radioshow past heel goed bij de zender en ik vind het te gek dat Corsten’s Countdown vanaf maart in heel Nederland te beluisteren is!”

Menno de Boer, music & program director: “Ferry is een fantastische aanwinst voor het weekend van SLAM!FM. Hij heeft het unieke talent niet in hokjes te denken en te verbazen met nieuwe sounds en energieke sets. Binnenkort maken we meer nieuwe namen bekend die het SLAM!FM-weekend verder gaan versterken. De vrijdagavond wordt nóg meer een feest!”

Bron: SLAM!FM/Broadcast Magazine

Bericht delen