Fenna Ramos is het nieuwe gezicht van Zappelin
maandag 25 juni 2018

Fenna Ramos is het nieuwe gezicht van Zappelin

Actrice, zangeres en presentatrice Fenna Ramos is vanaf dinsdag elke dag te zien op Zappelin, het peuter- en kleuterkanaal van NPO Zapp.

Vanaf dinsdag 26 juni gaat Fenna Ramos elke dag liedjes zingen, knutselen, verhaaltjes voorlezen, dansen en spelletjes spelen met de allerkleinsten. Ze neemt het stokje over van Nienke van den Berg, die nieuwe avonturen gaat beleven na negen jaren bij Zappelin.

Ramos: “Ik heb superveel zin in dit avontuur bij de NPO en AVROTROS. Het is altijd een feestje om met kinderen een programma te mogen maken, want je weet nooit wat eruit komt. Dit past perfect bij mij, omdat mijn passie ligt bij zowel dans, zang, acteren als presenteren. Bij mijn vorige klussen als (musical)actrice waren dit allemaal losse disciplines. Mooi dat dit bij Zappelin allemaal samenkomt.”

Van 21 juli tot en met 5 augustus is Ramos elke zaterdag en zondag te zien in het Zappelin-programma De Wereld van Zappelin (AVROTROS). Van 17 september tot en met 12 oktober is Ramos ook te zien in het programma Zappelin Go (AVROTROS).

Zappelin krijgt bovendien een nieuw jasje en de Zappelin-app wordt inmiddels maandelijks door 120.000 kinderen gebruikt. Netmanager Suzanne Kunzeler: “Bij vernieuwing hoort ook verandering. Met een sterke online strategie, de komst van Fenna Ramos én de nieuwe, vrolijke en speelse ‘look and feel’ is Zappelin helemaal klaar voor de toekomst. Ook na deze vernieuwingsslag blijft Zappelin de vertrouwde en veilige omgeving voor kinderen én hun ouders, waarin jonge kijkers al spelenderwijs de kleurrijke wereld ontdekken.”

Bron: NPO/BM

Bericht delen