dinsdag 16 januari 2018

Fans Ralf Mackenbach boos op SBS 6

‘Dit moet opgelost worden!’, ‘Dit is gewoon niet normaal’, ‘Ik wil mijn geld terug!! Heb 14 x op Ralf proberen te stemmen maar kreeg niks!’ Het zijn slechts drie van de vele verontwaardigde reacties op een fansite van het televisieprogramma Sterren Dansen Op Het IJs. Ook op de site van SBS 6 zijn honderden boze reacties te vinden.

Reden voor de verontwaardiging is het onverwachte vertrek van Ralf Mackenbach, die volgens veel kijkers afgelopen vrijdag tijdens de liveshow de dupe is geworden van ‘stemfraude door SBS 6’. De sms’jes bestemd voor Ralf zouden niet zijn aangekomen en daarom het einde van zijn optreden bij Sterren Dansen Op Het IJs betekend hebben.

SBS 6 heeft zondag gemeld te rade te zijn gegaan bij de operators. Die verwerken voor Sterren Dansen Op Het IJs de sms’jes en zoeken uit of er inderdaad iets is misgegaan en of er overbelasting is opgetreden. Maandag wordt uitsluitsel verwacht. SBS heeft beloofd dan met een persverklaring te komen.

Zie ook deze website, met onder meer de tekst ‘Het 1e mobieltje kreeg wel smsjes terug en hebben we 17 keer mee gestemd. Met de andere twee hebben we 80 keer gestemd maar kregen we geen smsjes terug dat het ontvangen was’. En ook deze: ‘Onze dochter heeft gisteren een aantal keer geprobeerd te stemmen op Ralph maar lijn was telkens bezet, toen gekeken of dit ook het geval was bij Michael maar daar hadden we meteen Bingo? Onbegrijpelijk!!!!!!! Wij hebben besloten niet meer te kijken.’

Bron: Broadcast Magazine/Metro

Bericht delen