Family7 opent nieuwe televisiestudio
donderdag 6 september 2018

Family7 opent nieuwe televisiestudio

Na vele maanden hard werken gaat de christelijke zender Family7 verhuizen naar het nieuwe bedrijfspand. Op vrijdag 7 september is de opening van het nieuwe pand in Apeldoorn.

Minister Arie Slob zal die avond het complex officieel openen. Dit zal live worden uitgezonden van 19.30 – 21.00 uur. “Afgelopen maanden is er hard gewerkt om twee ruime televisiestudio’s te realiseren”, aldus een persvoorlichter van de zender.

Eén studio gaat compleet gebruikt worden voor het dagelijkse actualiteitenprogramma Uitgelicht en in de tweede worden onder andere programma’s als de bijbelquiz Wijs gemaakt. “In de toekomst is er nog ruimte om een derde studio te bouwen, waarin zelfs programma’s met publiek opgenomen kunnen worden.”

Family7 zendt sinds 2005 programma’s uit met een duidelijk christelijke inslag. De programma’s worden betaald zonder enige vorm van subsidie, maar vooral door giften van kijkers. 4,5 miljoen huishoudens kunnen naar de zender kijken via het basispakket van Ziggo, het pluspakket van KPN of via family7.nl.

Bron: Family7/BM

Bericht delen