dinsdag 16 januari 2018

Eyeworks wordt 3 Ball Entertainment

Het tv-bedrijf Eyeworks USA van producent Reinout Oerlemans gaat verder onder de naam 3 Ball Entertainment. Dat maakte een woordvoerder van het bedrijf vandaag bekend. Oerlemans verkocht Eyeworks vorig jaar aan Warner Bros. Alleen het Amerikaanse filiaal werd niet verkocht.

Die Amerikaanse vestiging van Eyeworks werd opgericht door JD Roth en Todd A. Nelson als 3 Ball Productions. De productiemaatschappij gaat hiermee dus terug naar haar roots. Oerlemans heeft medeoprichter en huidig CEO Nelson benoemt tot co-CEO, samen met de huidige Chief Operating Officer Ross Weintraub. Hij wil in de toekomst met Nelson en Weintraub samenwerken om 3 Ball Entertainment uit te breiden.

Oerlemans: “In 3 Ball Entertainment zien we de evolutie van een geweldig bedrijf. Roth en Nelson, twee bekwame ondernemers met serieus productievermogen, waren pioniers in de reality tv-wereld. Ik kijk ernaar uit om toe te zien op de uitbreiding van ons bedrijf, zowel in bestaande maar ook in nog niet ontwikkelde platforms en genres. We zijn erop gebrand om hoogst mogelijke kwaliteit af te leveren als het om onze producties gaat. Ik kan me voor ons allen geen spannendere tijd inbeelden dan deze.”

Bron: Showbizznetwork/Broadcast Magazine

Bericht delen