dinsdag 16 januari 2018

Expertsessie MIPCOM op BMS

Door de jaren heen zijn talloze baanbrekende formats langsgekomen op televisie. Diverse programma’s trekken dagelijks meer dan een miljoen kijkers. Wat is hun geheim? Van 5 tot en met 8 oktober is de jaarlijkse MIPCOM in Cannes, waar producenten hun programma-ideeën presenteren aan zenders en OTT-aanbieders.

Welke nieuwe formats kunnen we verwachten? Wat zijn, ook internationaal, de programmatische én strategische trends? Hoe en vooral ook waar blijft de kijker geboeid? Hoe zien de businessmodellen van de toekomst eruit? Op dinsdag 10 november presenteert de Broadcast Media Society in samenwerking met SPOT een zogeheten Expertsessie MIPCOM 2015.

SBS-directeur Peter Lubbers, Blue Circle CEO Georgette Schlick, CEO DIVIMOVE Sebastiaan van Dam en Pete Flamman (Senior Vice President Brands VIMN) komen daar aan het woord over de ontwikkelingen in de mondiale televisiewereld. Mediaondernemer Ruud Hendriks treedt op als gastheer.

De locatie op 10 november is het pand van VIACOM, Tt. Neveritaweg 6, 1033 WB Amsterdam. De inlooptijd is 16.00 uur, het sprekersgedeelte vindt plaats tussen tussen 16.30 en 17.30 uur. Ook aanwezig zijn? Ga naar www.bmsociety.nl en word lid.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen