Eva Peters manager communicatie Endemol Shine
woensdag 17 januari 2018

Eva Peters manager communicatie Endemol Shine

Endemol Shine Nederland benoemt Eva Peters per 1 april tot Manager Communicatie. In deze nieuwe functie is Peters, op dit moment werkzaam als communicatieadviseur bij RTL, eindverantwoordelijk voor alle communicatie en PR-activiteiten alsmede de corporate- en interne communicatie. Daarnaast treedt zij op als woordvoerder van het bedrijf.

Als manager rapporteert zij aan de co-CEO’s Boudewijn Beusmans en Iris Boelhouwer. “Eva brengt een schat aan ervaring en kennis mee die zeer waardevol voor ons is. Juist in een snel veranderende media industrie, waarin Endemol Shine veel initiatieven onderneemt, is een goede communicatiestrategie van groot belang. Met haar talent, energie en enthousiasme, is Eva een enorme aanwinst voor ons team”, aldus Endemol.

Peters: “Na 15 jaar bij RTL, één van de mooiste mediabedrijven, te hebben gewerkt kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan bij één van de grootste producenten die Nederland rijk is. Een multimediabedrijf waar creativiteit en content de boventoon voeren en waar veel mooie nieuwe initiatieven ontstaan. Daar moet nodig over gecommuniceerd worden!”

Eerder werkte Peters in verschillende communicatiefuncties bij RTL. De laatste jaren als senior communicatieadviseur op de afdeling Zendercommunicatie, waar zij verantwoordelijk was voor het merk RTL 4 en de communicatiestrategie en PR-activiteiten van de programmering van deze zender.

Bron: Endemol/BM

Bericht delen