dinsdag 16 januari 2018

Eurosport en National Geographic via Ziggo App

Ziggo lanceert dinsdag de nieuwe versie 2.2 van de Ziggo TV app voor iPad, iPhone en iPod. Eurosport en National Geographic Channel zijn aan het zenderpakket toegevoegd, waarmee het aantal tv-zenders dat live bekeken kan worden, nu is uitgebreid naar 12. De app is gratis, maar om live tv te kunnen kijken moet de gebruiker beschikken over internet van Ziggo en een Ziggo tv-abonnement.

Via de Ziggo TV app kunnen klanten nu de volgende zenders bekijken: Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Veronica, Eurosport en National Geographic Channel. Met de nieuwe versie is het daarnaast ook mogelijk de tv homepage naar persoonlijke voorkeur in te stellen, er zijn nieuwe mogelijkheden voor social media toegevoegd, een geïntegreerde zoekfunctie op de homepage en een verbeterde korte EPG bij het live tv-kijken.

Danny Menken, managing director van Eurosport Benelux: “Dit is goed nieuws, vooral natuurlijk voor de echte sportliefhebbers onder Ziggo’s klanten. Zij kunnen nu immers op nóg meer schermen naar de uitzendingen op Eurosport kijken. Ziggo voegt hiermee onmiskenbaar iets heel moois toe aan haar aanbod van live topsport.”

Bron: Eurosport

Bericht delen