ESPN langer door met vertrouwde namen
maandag 9 augustus 2021

ESPN langer door met vertrouwde namen

Presentator Milan van Dongen en analisten Mario Been, Kees Kwakman en Arnold Bruggink zijn langer te zien bij ESPN. Allen tekenden ze recent een nieuw contract bij de sportzender.

Daarnaast voegt Marciano Vink zich vanaf het nieuwe seizoen officieel bij het analistenteam. Onlangs verlengde ESPN ook al voor meerdere jaren de samenwerking met Jan Joost van Gangelen, Fresia Cousiño Arias en Hans Kraay Jr.

“Wat begon als een paar gastoptredens is uitgegroeid tot iets waar ik ontzettend veel plezier aan beleef”, zegt Marciano Vink, die in zijn voetballoopbaan uitkwam voor onder andere het Nederlands elftal, PSV en Ajax. “Ik hoefde niet lang na te denken over dit contract, want vanaf het eerste moment voel ik me welkom bij ESPN en echt onderdeel van het team.”

Rob Labree, Director Programming & production bij ESPN, verwelkomt Vink met open armen: “Wie Marciano over voetbal hoort praten, hangt aan zijn lippen. Hij heeft het talent om messcherpe analyses op een heldere, rustige manier over te brengen. Hij past perfect in ons team en we zijn dan ook heel blij dat Marciano zich exclusief aan ESPN verbindt.”

In het najaar voegt ook Sanne van Dongen zich als verslaggever bij het ESPN-team. Van Dongen gaat zich onder meer richten op de uitzendingen van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

ESPN is een Nederlandse groep van televisiezenders gericht op sportcompetities. De zenders zijn via Eredivisie Media & Marketing in handen van de Eredivisie CV en The Walt Disney Company. De groep biedt zes televisiekanalen, een video-on-demanddienst en de ESPN Watch-app.

Bron: ESPN/BM

Bericht delen