dinsdag 16 januari 2018

Eredivisie Live vraagt Kees Jansma als presentator

Eredivisie Live heeft Kees Jansma gevraagd om na te denken over een rol als presentator. De betaalzender wil hem komend seizoen toevoegen aan het team van presentatoren dat nu nog uit Jan Joost van Gangelen en Humberto Tan bestaat. Jansma zelf wil niet op de zaken vooruitlopen. Hij bevestigt dat er contact is geweest met Eredivisie Live, maar wil het daar voorlopig bij laten.

“Ik beslis uiterlijk 1 juli hoe mijn toekomst eruit gaat zien. Ik ben namens de KNVB werkzaam bij het Nederlands elftal als perschef en schrijf momenteel ook mijn biografie. Misschien vind ik dat wel voldoende”. Het is de bedoeling dat Eredivisie Live en Jansma binnenkort met elkaar om de tafel gaan zitten. Kees Jansma was tot een jaar geleden in vaste dienst bij betaalzender Sport1 waar hij directeur was.

Dit seizoen was hij op parttime-basis werkzaam voor Sport1 waar hij op zaterdag 28 mei zijn laatste uitzending heeft. Jansma doet dan de presentatie rondom de Champions League-finale tussen Barcelona en Manchester United. Enkele dagen later reist hij met het Nederlands elftal naar Zuid-Amerika waar Oranje twee oefenwedstrijden speelt tegen Brazilië en Uruguay.

Bron: VI

Bericht delen