dinsdag 16 januari 2018

Eredivisie Live-team uitgebreid

Eredivisie Live breidt haar medewerkersteam uit komend seizoen. De nieuwe namen zijn: Erik Meijer, Jan van Halst, Robert Maaskant, Hélène Hendriks en Evert ten Napel. Vaste gezichten zijn evenals vorig seizoen voetbaldeskundigen Kenneth Perez en Arnold Bruggink.

 

Arno de Jong, directeur media & marketing Eredivisie Live: “We gaan met een echt ijzersterke selectie vol vertrouwen het nieuwe seizoen in. We zijn ervan overtuigd dat Erik Meijer iedereen zal verbazen met zijn sympathieke verschijning en heldere kijk op het spel en Jan van Halst is natuurlijk meer dan welkom terug op het oude nest. Robert Maaskant was vorig seizoen al regelmatig bij ons te gast en dat beviel wederzijds zeer goed. Gezien zijn nieuwe rol als hoofdtrainer van FC Groningen zal hij zich dit seizoen op Eredivisie Live vooral richten op de UEFA Europa League.”

Hélène Hendriks is een nieuw gezicht langs de lijn als verslaggever, zij is afkomstig van Omroep Brabant, waar zij het voetbalprogramma FC Brabant presenteert. De Jong: “Hélène heeft zich deze zomer tijdens het EK Magazine bewezen als een aanwinst voor Eredivisie Live. Er waait komend seizoen met Hélène een frisse en getalenteerde wind langs de lijn. Zo blijft Eredivisie Live op alle vlakken een zender in beweging.”

Evert ten Napel voegt zich bij het commentatorenteam dat verder bestaat uit Theo Reitsma, Ron de Rijk, Mark van Rijswijk, Michiel Teeling en Leo Driessen. De Jong: “Evert behoeft uiteraard geen nadere introductie. Deskundig, ervaren en nog altijd even enthousiast als 30 jaar geleden. Gezien we komend seizoen meer live wedstrijden dan ooit uitzenden was enige versterking ook op dit vlak uiterst welkom.”

Bron: Eredivisie Live

Bericht delen