dinsdag 16 januari 2018

Eredivisie Live pakt groots uit op slotdag

Eredivisie Live pakt zondag 15 mei groots uit met de ontknoping in de Eredivisie. In totaal worden er maar liefst 23 camera’s ingezet om de titelstrijd tussen Ajax en FC Twente in beeld te brengen. Niet eerder werd een wedstrijd in de Eredivisie op dergelijke wijze geregistreerd. In een marathonuitzending van ruim 10 uur doet Eredivisie Live verslag van de ontknoping in de Eredivisie.

Op Eredivisie Live 2 wordt een live schakelkanaal aangeboden met de doelpunten en belangrijkste momenten van alle negen wedstrijden van deze laatste zondag in het Eredivisie seizoen. Op Eredivisie Live 3 en 4 zijn respectievelijk FC Groningen – PSV en FC Utrecht – AZ te zien.

De uitzending op Eredivisie Live 1 start om 12.00 uur met uitgebreide voorbeschouwingen. Vanuit de Amsterdam ArenA blikken Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen vooruit naar de climax van de competitie, waar Barbara Barend langs de lijn staat voor het laatste nieuws en interviews. Bas van Veenendaal maakt vanuit de Eredivisie Live studio een rondje langs alle velden en volgt bovendien de beleving van de fans via de sociale media.

In de Amsterdam ArenA wordt vooruitgekeken naar de wedstrijd met onder andere Viggo Waas, Frank Lammers, Ernst Daniel Smid, Jan van Halst, Rik van den Boog en Sjaak Swart. Er zijn livebeelden van de sfeer in de binnensteden van Amsterdam en Enschede en tevens is er een rechtstreekse verbinding met een motor die de spelersbussen volgt op weg naar het stadion. Om 14.30 uur wordt er op alle velden afgetrapt.

Bron: Eredivisie Live/Broadcast Magazine

Bericht delen