dinsdag 16 januari 2018

Eredivisie Live introduceert online abonnement

Eredivisie Live heeft bekendgemaakt dat het is begonnen met het aanbieden van een internetabonnement, waarmee klanten alle wedstrijden van de eredivisie op internet live kunnen volgen. Een maandabonnement kost € 11,95.

Klanten die zich voor 31 januari aanmelden op de site van Eredivisie Live krijgen tot aan het eind van het seizoen € 2,00 korting per maand op hun abonnement, zo liet de voetbalaanbieder weten. Er lijkt geen korting te zijn voor klanten die al een abonnement hebben op Eredivisie Live voor tv.

Wie zich abonneert op de internetdienst van Eredivisie Live krijgt een speciale kijkcode, waarmee alle wedstrijden zijn te bekijken. Naast de Eredivisie gaat het om de KNVB Beker, Jupiler League, de Europa League en de Engelse FA Cup. Het internetabonnement heeft als verschil ten opzichte van het televisieabonnement dat er geen volledige programmering wordt aangeboden. Zo kunnen internetabonnees wel de wedstrijden bekijken, maar zijn andere programma’s die Eredivisie Live uitzendt niet beschikbaar.

Het is daarnaast ook nog steeds mogelijk om kijkcodes te kopen voor individuele wedstrijden. Per wedstrijd moet hiervoor € 6,00 worden betaald.

Bron: Tweakers.net/Broadcast Magazine

Bericht delen