EndemolShine Nederland ontwikkelt Domino-competitie voor RTL 4
donderdag 11 maart 2021

EndemolShine Nederland ontwikkelt Domino-competitie voor RTL 4

Na het succes van de populaire familieshow LEGO Masters is producent EndemolShine Nederland bezig met de ontwikkeling van een Domino-competitie voor RTL 4.

Bij dit format, dat oorspronkelijk door EndemolShine Noord-Amerika is bedacht en waarbij wordt samengewerkt met YouTube Domino-sensatie Lily Hevesh, gaat het niet om het verbreken van het wereldrecord, maar om de meest creatieve en imposante Domino-meesterwerken.

In meerdere afleveringen strijden verschillende teams tegen elkaar, waarbij diverse bouwwerken worden gecreëerd die uiteraard eindigen met het welbekende Domino-effect. Uiteindelijk moeten alle stenen om, maar worden de kandidaten vooral ook beoordeeld op de betoverende kunstwerken, waarbij een kleine beweging het verschil kan zijn tussen de ultieme overwinning of een complete ramp.

Wanneer het programma te zien zal zijn bij RTL 4 en de kandidatenoproep van start gaat, maakt EndemolShine Nederland op een later moment bekend. Domino Day, de wereldrecordpoging voor het grootste aantal vallende dominostenen opgezet door één groep mensen, is voorlopig uitgesteld door het coronavirus. Dat programma zou vorig jaar na elf jaar zijn comeback op televisie maken.

Bron: EndemolShine Nederland/BM

Bericht delen