dinsdag 16 januari 2018

Endemol Nederland introduceert nieuwe divisie

Endemol Nederland heeft zijn activiteiten op het gebied van evenementen geconcentreerd in de divisie Endemol Events. Met dit nieuwe initiatief legt het mediabedrijf zich verder toe op de ontwikkeling van zakelijke en particuliere events.

Het bureau werkt samen met verschillende creatieve en productionele disciplines in de organisatie en is nauw verbonden aan Endemol-dochter Talent Kitchen.

Volgens Laurens Drillich, algemeen directeur van de Amsterdamse producent, is de gespecialiseerde divisie bedoeld om het event-aanbod van Endemol meer te profileren. “Ons bedrijf is al jaren actief in de evenementensector, waardoor we veel kennis en ervaring in huis hebben. Bovendien profiteren onze evenementen van het mondiale netwerk en de omvangrijke rechtenportefeuille van Endemol. Met de introductie van Endemol Events zijn al die kwaliteiten nu verenigd binnen één bureau en op die manier ook beter toegankelijk voor onze klanten.”

Endemol Events is gevestigd in de Amsterdamse MediArena, het hoofdkwartier van Endemol. De studio’s, faciliteiten en publieksvoorzieningen van deze accommodatie zijn tevens beschikbaar voor evenementen.

Bron: Endemol

Bericht delen