dinsdag 16 januari 2018

Endemol benoemt Laurens Drillich tot algemeen directeur

Laurens Drillich volgt per 1 augustus augustus Peter Adrichem op als algemeen directeur van Endemol Nederland. Drillich is momenteel creatief directeur bij Endemol en heeft diverse hoge posities bekleed binnen de internationale media. Onder meer bij bedrijven als Veronica, BNN en RTL. Hij was verantwoordelijk voor de oprichting en leiding van Endemol Mexico en stond later aan het hoofd van Endemol Latino in Noord-Amerika.

In zijn nieuwe functie houdt Drillich zich bezig met alle merken van Endemol Nederland, waaronder SNP Media, 625 TV Production, TVBV, HaagseBluf and S & V Fiction. Drillich heeft  zin in zijn nieuwe positie. “Alles gaat hier om creativiteit en we zijn in vorm. het bedrijf is toekomst-proof en doet het heel goed. Ik wil graag Peter Adrichem bedanken mogen zijn voor dit succes.”

 

Adrichem had bij aanvang van zijn functie afgesproken een jaar of drie aan te zullen blijven om de organisatie te vernieuwen en de verschillende bedrijfsonderdelen samen te voegen voor een sterkte marktpositie. Nu dit achter de rug en bereikt is, kijkt hij uit naar een volgende mogelijkheden.

Bron: Endemol

Bericht delen