dinsdag 16 januari 2018

Do en Henny Huisman in Surprise Surprise

Presentatrice Do presenteert dit najaar voor SBS 6 Surprise Surprise, de nieuwe versie van de Surprise Show. Zij wordt bijgestaan door grondlegger Henny Huisman en door Airen Mylene (Shownieuws), die het land in gaan op zoek naar mooie verhalen en bijzondere mensen om te verrassen.

“Het wordt een feelgood programma waarin we zowel individuen als groepen mensen op een hartverwarmende manier verrassen,” aldus Do.

In Engeland is het format twee jaar geleden succesvol nieuw leven ingeblazen. Het programma staat in de top 3 van best bekeken entertainment-programma’s van Engeland. De verhalen in Surprise Surprise hebben één ding gemeen: de hoofdpersonen hebben iets bijzonders gedaan waardoor ze een verrassing echt verdienen. De aanmeldingen en aanvragen lopen nogal uiteen. Do: “Van een bos bloemen, tot meevliegen in een apachehelikopter, meespelen in een internationaal fanfareorkest, of het opknappen van een compleet dierenasiel.”

Surprise Surprise wordt geproduceerd door I Care Producties in samenwerking met IDTV en is vanaf 30 augustus op te zien bij SBS 6.

Bron: SBS Nederland

Bericht delen