dinsdag 16 januari 2018

Eerste MAX Magazine alleen voor leden

Het eerste nummer van MAX Magazine is inmiddels gratis in de bus van ruim 315.000 leden gevallen. Het is het nieuwe wekelijkse omroepblad van Omroep MAX. Vanaf volgende week ligt het eerste officiële nummer van het tijdschrift overal in Nederland in de winkel.

Directeur Jan Slagter: “Dit is een nieuwe mijlpaal voor Omroep MAX. Ik ben trots op ons nieuwe blad. MAX Magazine is veel meer dan een omroepblad. Het biedt de laatste trends op het gebied van gezond leven, lifestyle, financiën, reizen en natuurlijk interessante interviews en persoonlijke verhalen. Mede dankzij het vertrouwen van de leden in Omroep MAX is dit blad er gekomen. Ik ben dan ook blij dat ik dit eerste nummer exclusief aan hen mag aanbieden.”

Uitgever is Peter Contant, tot 2011 hoofdredacteur van Veronica Magazine. Hij zegt: “Binnen drie jaar moet het nieuwe blad winstgevend zijn, dat is een eis van het Commissariaat voor de Media, dat toestemming heeft gegeven voor de lancering van MAX Magazine. Wij streven ernaar om in drie jaar tijd een betaalde oplage – dus losse verkoop en abonnementen – te hebben van tussen de 150.000 en 200.000.”

MAX Media Producties bv en Peter Contant Produkties bv hebben een overeenkomst getekend over de samenwerking.

Bron: Broadcast Magazine/Omroep MAX/Fonkmagazine

Bericht delen