Eerste aflevering Videoland-editie De Verraders eenmalig te zien bij RTL 4
donderdag 25 november 2021

Eerste aflevering Videoland-editie De Verraders eenmalig te zien bij RTL 4

Vanaf 5 december is het eerste exclusieve Videoland-seizoen van De Verraders te zien. Dit extra seizoen speelt zich af op landgoed Havixshorst, kent nieuwe regels en is intenser dan ooit.

Deze twaalf deelnemers nemen intrek in het landhuis Havixhorst en gaan dit psychologische avontuur met elkaar aan: Romana van Baaijen (realityster uit B&B Vol Liefde), Envy Peru (drag queen en winnares van het eerste seizoen Drag Race Holland), Jay Francis (Tisjeboyjay, stand-up comedian), Henk Grol (ex-judoka), Bettina Holwerda (musical-actrice), Ellen Hoog (ex-hockeyster), Iliass Ojja (acteur in onder andere Mocro Maffia), Amara Onwuka (weervrouw), Britt Scholte (actrice), Tim Senders (presentator), Shelly Sterk (presentatrice) en Thijs Zeeman (presentator).

Wie worden Verraders en wie Getrouwen en wie gaan er uiteindelijk met de zilverschat vandoor? In zes afleveringen is te zien hoe deze twaalf BN’ers dit programma vol leugens en bedrog beleven.

Videoland première
De eerste aflevering van dit avontuur is niet alleen bij Videoland te zien, maar gaat ook in première bij RTL 4. Op zondagavond 5 december is de eerste aflevering, direct na Expeditie Robinson, om 21.30 uur te zien bij RTL 4 en staan de eerste twee afleveringen online bij Videoland. In 2022 komt het tweede tv-seizoen van De Verraders, dat weer in zijn geheel bij RTL 4 te zien zal zijn.

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: “Grote merken horen thuis bij Videoland en daarom krijgen onze sterke tv-merken steeds vaker een eigen Videoland-editie. Deze extra seizoenen zijn exclusief voor de Videoland-kijkers en bieden iets unieks ten opzichte van de tv-seizoenen. Om ook de RTL-kijker kennis te laten maken met deze unieke content introduceren we de Videoland-première. Dit gaan we in de toekomst ook vaker doen.”

De Verraders wordt geproduceerd door idtv.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen