Eerste aflevering Linda’s Wintermaand best bekeken programma van zondag
maandag 7 december 2020

Eerste aflevering Linda’s Wintermaand best bekeken programma van zondag

Premier Mark Rutte en presentatrice Floortje Dessing waren zondag te gast in de eerste aflevering van Linda’s Wintermaand op SBS6.

Het programma met Linda de Mol trok 1.881.000 kijkers en staat daarmee op de eerste plaats in de Top 25 van zondag, zo blijkt uit de gegevens van Stichting KijkOnderzoek. Het marktaandeel was 28,1 procent. Het NOS Journaal telde 1.862.000 kijkers en Studio Sport Eredivisie was goed voor 1.525.000 kijkers.

Mark Rutte staat open voor een relatie, maar is niet bewust op zoek naar een liefdespartner. Dat vertelde de premier in Linda’s Wintermaand. De 53-jarige Rutte is single en vindt dat prima, maar sluit niet uit dat daar in de toekomst nog verandering in komt. “Dingen lopen zoals ze lopen. Ik heb er geen plan voor en ik heb ontzettend leuke vrienden. Maar wie weet zit ik ooit handje-handje op de bank.”

Het is voor het eerst dat het interviewprogramma van Linda de Mol te zien is bij SBS6. Eerder maakte ze Linda’s Zomerweek voor RTL 4, waar ze een record haalde in 2015 met 1,4 miljoen kijkers voor de uitzending met Louis van Gaal en Igone de Jongh.

Bron: BM

Bericht delen