dinsdag 16 januari 2018

Eddy Zoëy aan de slag voor FOX

FOX gaat in zee met Eddy Zoëy. De zender wil twee programma’s maken met de presentator, als onderdeel van het plan om meer producties van eigen bodem te brengen. Vanaf 15 januari is zijn programma De Leukste Van… te zien bij de zender.

Steekproefsgewijs trekt Zoëy de provincie in om een antwoord te kunnen geven op de vraag waar de leukste mensen van ons land wonen. Hij belt overal aan en gaat, als het kan, naar binnen om te praten, genieten en eten en soms blijft hij slapen.

‘Als je willekeurige passanten vraagt waar de leukste mensen binnen Nederland wonen, zullen de meningen sterk verdeeld zijn. Brabanders wonen volgens zichzelf in de leukste provincie, ras-Amsterdammers zeggen dat je dan toch écht in de Jordaan moet zijn en Twentenaren wijzen naar zichzelf als het aankomt op de echtheid van het ‘leuk zijn’. De enige manier om er dus écht iets zinnigs over te kunnen zeggen, is door dit vraagstuk te onderzoeken’, zo meldt FOX.

Zoëy presenteert ook programma’s voor SBS 6 en Veronica, maar heeft daar geen vast contract. Zo presenteerde hij ook RTL Autovisie bij RTL 7.

De Leukste Van… is vanaf 15 januari elke donderdag 22.00 uur op FOX te zien.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen