dinsdag 16 januari 2018

DWDD-jubileumeditie vanuit Studio 22

De Wereld Draait Door sluit het jubileumjaar groots af. Op de kop af tien jaar na de allereerste uitzending – op 10 oktober – komt het programma eenmalig vanuit Studio 22 met álle huisbands, comedians, tafeldames en –heren en heel veel vaste gasten.

In een extra lange uitzending met achthonderd man publiek, viert DWDD het tienjarig bestaan, met groots en klein spektakel, bekende rubrieken, rijke compilaties en veel muziek. Alle huisbands brengen een ode aan Aretha Franklin – die al tien jaar voor aanvang in de studio wordt gedraaid. Er wordt teruggeblikt op de Jakhalzen, tien jaar actualiteiten en tien jaar mooie, ontroerende, spraakmakende gesprekken.

Én de DWDD Recordings met tien artiesten aan tafel die één nummer spelen, de dramatische traan van Erben Wennemars naar aanleiding van het afblazen van de Elfstedentocht gevat in een mini opera, Jan Mulder met zijn ergernissen over DWDD, en nog veel meer. Uiteraard afgesloten door een stand-up van Pieter Derks en Peter Pannekoek en een speciale Lucky TV.

De opnamen van Tot Zover! 10 Jaar DWDD zijn op zaterdag 3 oktober. Het programma is zaterdag 10 oktober te zien bij de VARA op NPO1.

Bron: VARA/Broadcast Magazine

Bericht delen