dinsdag 16 januari 2018

DutchView laat tv-makers aan het woord

DutchView vraagt in een online interviewreeks ‘We love TV’ makers en beslissers uit de mediawereld naar hun kijkgedrag, de veranderingen in de media en hun passie voor het maken van bewegend beeld.

Stella van der Sluis, CEO van DutchView “Wij houden van televisie en onze mensen werken elke dag samen met geweldige creatieve talenten. Er is in de media natuurlijk veel discussie over het omroepbestel en aandacht voor nieuwe partijen zoals FOX en Netflix, maar doorgaans weinig oor voor de passie en toewijding van de mensen die elke dag opnieuw die prachtige televisieprogramma’s maken. Daar wilden we verandering in brengen. We hebben daarom deze groep zelf opgezocht en in beeld gebracht.”

In de eerste aflevering DWDD-regisseur David Grifhorst: “Het is een continue afwisseling tussen een opgave en een kick.” Grifhorst vindt het verschrikkelijk dat er minder geld is voor de Publieke Omroep, maar hij ziet gelukkig nog een ‘enorm speelveld’ voor het maken van mooie nieuwe dingen, waaronder zijn eerste telefilm.

In de elfdelige interviewserie komt een aantal regisseurs van bekende én minder bekende programma’s aan het woord. Daarnaast wordt gesproken met beleidsmakers en beslissers van zowel publieke als commerciële omroepen en producenten. De serie is wekelijks te zien via www.dutchview.nl/welovetv

Bron: DutchView/Broadcast Magazine

Bericht delen