Dinsdag 16 januari 2018

Dutchview huurt 27.000 m2 op Media Park

DutchView heeft een tienjarige overeenkomst ondertekend voor de huur van studio’s, kantoren en een reportagecentrum op het Mediapark in Hilversum. DutchView is onderdeel van Consolidated Media Industries en is in Nederland marktleider in het realiseren van televisie- en multimediale producties. De overeenkomst betreft de huur van de Studio’s 22 en 24, bekend van de opnames van onder meer The Voice of Holland en X Factor, de studio’s 1, 2, 5, 6 en 20 in het Studiocentrum, kantoren in het Studiocentrum en het Reportagecentrum.

 

Nico Roest, algemeen directeur van DutchView: “DutchView is zeer verheugd dat zij op haar oude vertrouwde plek, het Studiocentrum, in een nieuw jasje kan blijven wonen. Wij zijn als bedrijf zo vergroeid met het Media Park, we hebben er fantastische programma’s gemaakt en daar willen we ook in de toekomst mee door gaan. Daarnaast hebben wij het als heel prettig ervaren dat we samen met TCN een vorm hebben gevonden die past bij wat wij Sustainable Broadcasting noemen en dat dit nu ook tot uiting mag komen in ons gerenoveerde pand.”

Het Media Park is gezamenlijk eigendom van TCN en Europa Fund II. Jacco Zwerver, directeur van TCN Media Park: “Een transactie van deze omvang afsluiten met het bedrijf dat aan de basis van het Media Park stond, is een vorm van samenwerken waar wij bijzonder trots op zijn. Juist vanwege de langjarige betrokkenheid van DutchView bij het Mediapark hechten wij eraan deze speciale relatie zo groots te kunnen voortzetten. Onderdeel van de overeenkomst is een grootschalige renovatie door TCN van het Studiocentrum, waarmee dit complex wordt vernieuwd, verbeterd en verduurzaamd.”

Bron: TCN Media Park

Bericht delen