Dutch Media Week vindt plaats in oktober
donderdag 28 maart 2019

Dutch Media Week vindt plaats in oktober

Dutch Media Week, hét mediafestival van Nederland, vindt dit jaar plaats van 5-13 oktober in Hilversum. De festivalbezoeker ontdekt, wordt verrast en geïnspireerd door de bijzondere en actuele verhalen die er verteld worden over en met media. Dutch Media Week is de plek waar het kloppende hart van de media zich in alle facetten openbaart voor een breed publiek, scholieren en mediaprofessionals, voor jong en oud.

De succesvolle kick-off van Dutch Media Week 2019 vond 21 maart bij Beeld en Geluid plaats. Door samenwerking met een groot aantal partners wordt het festival dit jaar groter, veelzijdiger en relevanter dan ooit. Er is veel aandacht voor innovatie en creatie, voor ontmoeten en leren, voor ontdekken en onthullen. Ook dit jaar biedt het festival een podium aan jonge en talentvolle mediamakers, radio- en televisiestudio’s openen er hun deuren, er is een familiefestival met meet & greets met BN’ers en influencers, Mobile Movie Days, debatten met en voor makers en nog veel meer.

DMW kickoff

Het centrale thema van dit jaar is ’the heart of the story’ met drie programmalijnen:
Het creatieve hart: over het ontstaan van het verhaal
Het technische hart: over het maken en delen van het verhaal
Het publieke hart: over de context en impact van het verhaal

Het definitieve programma zal verschijnen op 1 juli. Het festival wordt georganiseerd door Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum en Hilversum Marketing.

Bron: Beeld en Geluid/BM

Bericht delen