dinsdag 16 januari 2018

Drukke sportzomer voor United

Dit jaar zal facilitair bedrijf United met drie satellietwagens en een OB-truck naar Polen en Oekraïne reizen voor de NOS, de Braziliaanse producent TV Globo International en Infostrada Sports, om de programma’s rond het EK Voetbal te registreren.

De NOS heeft ervoor gekozen om satellietwagen HOL-270 in te zetten om de vorderingen van het Nederlandse elftal te volgen. HOL-270 zal worden ingezet als 4CW wagen voor de regie van het avondprogramma Studio Zomer van de NOS. Dit programma wordt door Jack van Gelder gepresenteerd en vanuit Krakau uitgezonden.

Tevens zal OB 8, uitgerust met zeven camera’s, naar Kharkiv vertrekken. In Kharkiv zullen alle Nederlandse poulewedstrijden worden gespeeld. Indien het Nederlandse elftal erin slaagt om door de poulerondes te komen, zal United HOL-272 ook richting Polen vertrekken om nieuwsitems te maken.

TV Globo neemt gedurende het EK de satellietwagen HOL-7 in gebruik. Deze wagen is uitgerust met twee HD camera’s. Infostrada Sports produceert dagelijks een item voor Voetbal International Oranje, waarvoor de satellietwagen HOL-45 wordt ingezet.

Daarnaast zal United ook tijdens de Olympische Spelen en de Tour de France voor faciliteiten zorgen.

Bron: United/Broadcast Magazine

Bericht delen