woensdag 17 januari 2018

Drie nieuwe presentatoren bij Het Klokhuis

Vanaf dit najaar zijn er drie nieuwe gezichten te zien in Het Klokhuis: Eva Cleven, Pascal Tan en Sosha Duysker (foto). Zij werden gekozen uit ruim 2000 inzendingen, zo meldt de NTR.

Eva Cleven
De 29-jarige Eva Cleven uit Wageningen groeide al dansend en zingend op. Ze zat op de dansacademie, studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en ontdekte een liefde voor radio tijdens haar studie Nieuws & Media. Momenteel heeft ze een eigen radioshow op FunX en is ze presentatrice voor de VPRO. Daar doet ze verslag van verschillende festivals. Zo stond ze afgelopen weekend op Lowlands.

Cleven is 6 oktober voor het eerst te zien in Het Klokhuis, in een aflevering over diamanten.

Pascal Tan
De 22-jarige Pascal Tan uit Amsterdam is ook geen onbekend gezicht op televisie. Hij speelde Jonas de Leeuw in de tienerfilm Hoe overleef ik mezelf?, deed mee aan het programma The Freestyle Games van BNN en was testteamlid in Checkpoint. Hij studeerde Media- en Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij een begaafd skater, en werd meerdere keren Nederlands jeugdkampioen.

Tan is eind 2016 te zien in Het Klokuis.

Sosha Duysker
De 24-jarige Sosha Duysker, opgegroeid in het Noord-Hollandse Bovenkarspel, maakt haar debuut op tv. Na haar studie Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam ging ze aan de slag als redacteur bij de Zapp Kids Top 20. Zo deed ze al veel ervaring op achter de schermen. Bij Het Klokhuis krijgt ze de kans om te shinen vóór de schermen.

Duysker start dit najaar met de opnames van verschillende items voor Het Klokhuis. Deze zijn vanaf 2017 te zien op tv.

Bron: NTR/Broadcast Magazine

Bericht delen