Drie bekende televisiecoryfeeën stappen op de motor
dinsdag 18 september 2018

Drie bekende televisiecoryfeeën stappen op de motor

De nostalgische televisiezender ONS laat in oktober drie bekende televisiecoryfeeën terugkeren op televisie in het nieuwe programma Ouwe Jongens Smørrebrød.

Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker stappen op de motor voor een roadtrip door Denemarken. Het resultaat: een reality reisprogramma vol sterke verhalen, openhartige gesprekken, prachtige landschappen en vooral ook veel humor.

De mannen doorkruisen het land van zuid naar noord. Van Seeland tot Jutland. Onderweg genieten zij van het prachtige landschap, maken zij kennis met typisch Deense gebruiken en hebben zij goede gesprekken over het leven en hun vriendschap. Zo leren zij Denemarken op een andere manier kennen: geen Kopenhagen met haar bekende highlights, maar een trip door alle minder bekende, maar minstens zo aantrekkelijke regio’s van het land.

Het idee voor het programma ontstond bij Ernst Daniël Smid, die de wens had om samen met bevriende collega’s een roadtrip voor de camera te maken. De opnames in Denemarken zijn onlangs afgerond. De mannen hebben de reis ervaren als één grote ontdekkingstocht. Ernst Daniël Smid: “Voor Ouwe Jongens Smørrebrød maakte ik een roadtrip met twee collega’s die ik graag nóg beter wilde leren kennen. Wat houdt hen bezig? Wie zijn ze? Denemarken is een land vol verrassingen. Met glooiende landschappen en lieflijke kleine rood en geel gekleurde kabouterhuisjes. De perfecte plek om in alle rust met een goed glas te kunnen ontspannen, reflecteren en ontdekken wie we nu eigenlijk zijn.”

Ouwe Jongens Smørrebrød is te zien bij ONS vanaf 20 oktober, iedere zaterdag om 22.30 uur, met een herhaling op donderdag om 17.00 uur.

Bron: ONS/BM

Bericht delen