Diverse Formule 1-programma’s op Viaplay
woensdag 23 november 2022

Diverse Formule 1-programma’s op Viaplay

Het Formule 1-seizoen 2022 is met het vallen van de vlag ten einde gekomen, maar de populairste sport van het land racet de komende periode gewoon door op Viaplay.

Op 24 november trapt Viaplay af met Max Verstappen: Picture Perfect 2022 waarin Max Verstappen samen met Amber Brantsen nog één keer terug kijkt op zijn Formule 1-seizoen van 2022. Onder de video is het complete overzicht van de Formule 1-programma’s te zien.

Max Verstappen: Picture Perfect 2022
Max Verstappen beleefde een seizoen om in te lijsten: een tweede wereldtitel en een recordaantal GP-zeges en punten. Maar een seizoen is meer dan alleen het scorebord. Met Amber Brantsen kijkt Max in een uitgebreid interview terug op het succesvolle seizoen 2022.
Vanaf 24 november te zien

F1 2022: Year Of The Lion
De dominantie van Max Verstappen, de pijnlijke neergang van Ferrari en de dreigende comeback van Mercedes. Viaplay-analisten Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel nemen je nog een keer mee naar het seizoen 2022, inclusief het sensationele debuut van Nyck de Vries en het oranjeweekend in Zandvoort.
Vanaf 30 november te zien

Max’s Machine
Tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen en voormalig Formule 1-coureur David Coulthard geven tekst en uitleg over hoe uniek een Formule 1-auto is, in deze exclusieve Viaplay documentaire.
Vanaf 7 december te zien

Red Bull Racing Home Run (live)
Live verslag van de Red Bull Racing Home Run op Midsummer Boulevard in Milton Keynes. Het team van Max Verstappen viert in haar achtertuin beide kampioenschappen in de Formule 1 met spectaculaire demonstraties van onder meer Max Verstappen, Sergio Perez en nog veel meer.
10 december live te zien

F1 Talks
F1 Talks keert terug voor een tweede seizoen. Vanaf het circuit van Imola blikt Amber Brantsen samen met tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen, vader Jos Verstappen en Viaplay-analisten Giedo van der Garde, Heikki Kovalainen en Bjorn Wirdheim uitgebreid terug op het Formule 1-seizoen 2022.
Vanaf 14 december te zien

Versappen Lion Unleashed 2
In een exclusief gesprek met Viaplay blikken Max Verstappen, zijn vader Jos en manager Raymond Vermeulen terug op het afgelopen Formule 1-seizoen.
Vanaf 26 december te zien

Anatomy of a World Champion
De driedelige documentaireserie Anatomy of a World Champion verwelkomt je in de wereld van Max Verstappen met exclusieve toegang tot zijn familie en team. Voor het eerst opent het briljante talent de deuren naar zijn leven en krijgt de kijker te zien hoe hij is gevormd tot één van de grootste sterren uit de geschiedenis van de Formule 1.
Vanaf begin 2023 te zien

Bron: Viaplay/BM

Bericht delen