Dit zijn de deelnemers van Special Forces VIPS 2022
maandag 17 oktober 2022

Dit zijn de deelnemers van Special Forces VIPS 2022

In Special Forces VIPS geven elf BN’ers de controle volledig uit handen en gaan zij de uitdaging aan in de zwaarste training van hun leven.

De deelnemers van dit nieuwe seizoen zijn Ferry Doedens, Sylvia Geersen, Kaj Gorgels, Henk Grol, Mariska van Kolck, Donny Roelvink, Mark Schaaf, Denzel Slager, Ouassima Tajmout, Marianne Timmer en Thijs Zeeman. Het programma is vanaf woensdag 2 november wekelijks te zien bij Videoland.

De BN’ers doorstaan onder leiding van voormalig Special Forces Operators de loodzware fysieke en mentale training. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Aan den lijven ondervinden ze waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.

Special Forces VIPS wordt geproduceerd door SimpelZodiak, een label van Banijay Benelux. Het programma is gebaseerd op het format SAS Celebrity: Who Dares Wins. Het is een bizarre mix tussen reality en een militair trainingsprogramma. Het gaat over mind above muscle en prestaties waarbij het groepsbelang boven alle individuen staat. Het programma loopt momenteel ook al in Engeland, Denemarken, Frankrijk, Amerika en Australië.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen