dinsdag 16 januari 2018

Dit Was Het Nieuws heeft nieuwe teamcaptains

Het satirische programma Dit Was Het Nieuws van RTL 4 gaat van start met twee nieuwe teamcaptains. De jonge stand-up comedians Martijn Koning en Daniël Arends nemen de scepter over van Raoul Heertje en Thomas Acda.

Vanaf zaterdag 5 september gaan zij meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf, zoals altijd onder leiding van presentator Harm Edens die zal proberen de chaos te beperken.

De nieuwe captains worden wekelijks bijgestaan door steeds wisselende gasten. In dit nieuwe seizoen zijn dit onder andere Kim Feenstra, Willie Wartaal, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, Typhoon, Mike Boddé, Frits Spits en Hanna Verboom. In verschillende rondes worden de teams op de proef gesteld met opvallend nieuws en geven daar op zeer eigen wijze commentaar op.

Martijn Koning, die tien jaar geleden in de prijzen viel op het Groninger Studenten Cabaret Festival, maakt al jaren deel uit van de Comedytrain. Hij kreeg onder meer landelijke bekendheid dankzij zijn Sinterklaasconference en schreef eerder ook al teksten voor Dit Was Het Nieuws.

Daniël Arends is ook al meer dan tien jaar lid van de Comedytrain en won in 2006 de publieks- en juryprijs op Cameretten. Daarnaast was hij te zien in de speelfilm Bro’s before ho’s.

Dit Was Het Nieuws: wekelijks vanaf 5 september, tussen 22.30 en 23.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen