Deze quiz is voor jou trekt 1.108.000 kijkers
zondag 2 februari 2020

Deze quiz is voor jou trekt 1.108.000 kijkers

SBS6 heeft het aangedurfd om de nieuwe Linda de Mol-spelshow Deze quiz is voor jou recht tegenover de NPO 1-hit Wie is De Mol? te programmeren op zaterdagavond.

“Een kamikazeactie”, noemde de 55-jarige presentatrice het besluit van SBS6 eerder deze week. De opnamen van de eerste uitzending van Deze quiz is voor jou zouden vorige week dinsdag plaatsvinden. Dat ging echter niet door omdat Linda de Mol zich daarvoor te grieperig voelde. Het team van De Mol kreeg de opdracht om de hele opname te verplaatsen. “We verschoven het naar vrijdag, wat het productieteam enorm veel stress gaf. En dan nog stond ik daar met een fles hoestdrank en strips codeïne en ibuprofen.”

In Deze quiz is voor jou proberen vier BN’ers elke aflevering zoveel mogelijk geld bij elkaar te spelen, waarna het verdiende geld naar iemand uit het publiek gaat die het écht nodig heeft. De uiteindelijke winnaar weet nog van niks. Bij DWDD sprak Linda de Mol afgelopen week al een kijkcijferwens uit: ze wilde minstens 700.000 kijkers. De eerste aflevering van Deze quiz is voor jou scoorde zaterdag 1.108.000 kijkers, en daarmee is de doelstelling van De Mol royaal behaald.

Wie is De Mol?
trok gelijktijdig 2.333.000 kijkers op NPO 1, zo meldt Stichting KijkOnderzoek. Dat is minder dan de 2.680.000 kijkers die het programma een week eerder noteerde.

Bron: BM

Bericht delen