dinsdag 16 januari 2018

Dennis van den Berg in directie Just Media Group

Dennis van den Berg gaat het directieteam van de Just Media Group versterken in de functie van COO Film & tv. Hij wordt verantwoordelijk voor de tv-zender ONS, het design & concept bureau Just Works, de filmproducties en marketingactiviteiten van de Just Media Group.

Van den Berg begon zijn carrière als producer zakelijke evenementen en maakte in 2002 de overstap naar televisie als producer bij De Beeldbrigade. Tussen 2004 en 2008 was hij werkzaam als marketeer voor televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en als Marketing Manager bij Independent Films. Vervolgens maakte hij de overstap naar A-Film Benelux waar hij als Director Theatrical verantwoordelijk was voor de ontwikkeling, acquisitie en distributie van bioscoopfilms.

Van den Berg: “Ik ben zeer trots het directieteam van Just Media Group te mogen versterken. Het is een mooie uitdaging om bij een contenthuis gespecialiseerd in film én tv verder te kunnen bouwen aan de toekomst.”

Eric de Groot, directeur van Just Media Group, is verheugd met de komst van Van den Berg: “We zijn blij Dennis te mogen verwelkomen in het directieteam. De tv-zender ONS is vorige maand gelanceerd en onze ambities op het gebied van film blijven onverminderd groot. Dennis heeft een schat aan kennis en ervaring op het gebied van film en tv en kan hiermee onze positie in de markt versterken.”

Bron: Just Media Group/Broadcast Magazine

Bericht delen